Tics poètics: “Bufet lliure”, de Josep Pedrals

Actualitat

Bufet lliure

Compota, pastís, bescuit,
coca, tortell, xocolata,
carquinyolis, flam amb nata,
merenga, banana split,
almívar, peres al vi,
mousse, macedònia, pijama,
galetes, napolitana,
arròs amb llet, bavaresa,
cabell d’àngel, lionesa,
sara, crema catalana,
músic, codonyat, iogurt,
mel i mató, suc de tronja,
massapà, tiramisú,
marron glacé, pets de monja…

Josep Pedrals va néixer a Barcelona el 1979. Poeta i rapsoda. Bregat en el món del recital poètic en l’àmbit de parla catalana, ha col·laborat a més en diversos mitjans de comunicació. És autor de llibres de poesia (també infantil i juvenil), assaig i teatre. També és codirector del festival Barcelona Poesia. Posseeix una extensa biblioteca, obra del seu pare, Ricard Pedrals, capellà, pedagog i un gran bibliòfil.