Pep Palau inaugura els el cicle de cultura gastronòmica el 22 de març a Manlleu

Actualitat

Òmnium vol donar a conèixer la cultura catalana al món. Per això volem editar un material que expliqui breument qui som i què ofereix la nostra cultura. Volem, en definitiva, que la gent de fora del país ens conegui, sense intermediaris.

El 22 de març a la Biblioteca Municipal de Manlleu, el reconegut gastrònom Pep Palau (vegeu bloc), director del Fòrum Gastronòmic encetarà aquest cicle amb la conferència: De la cuina tradicional a la cuina moderna en bona convivència. 

Pep Palau porta més de 25 anys d’experiència professional en el sector de l’hostaleria, és impulsor de diversos col•lectius de cuina i associacions de productors (Osona Cuina, Cuina Vallès, Cuines del Vendrell, Lanzarote Cocina, Osona Terra). Sommelier i especialista en formatges i pans. Com a activitat docent, imparteix classes, cursos i conferències. També és expert en turisme gastronòmic i productes agroalimentaris, i ha publicat guies de restaurants, llibres de cuina i productes. Col•labora habitualment en mitjans de comunicació audiovisuals i escrits. Assessor gastronòmic per a institucions i empreses, Palau també ha presentat premis, concursos, gales i festivals gastronòmics. El 1999 va crear conjuntament amb Jaume von Arend el Fòrum Gastronòmic, exercint de director de continguts.
El 14 de juny, el reconegut xocolater Ramon Morató ens endinsarà en el món de la pastisseria, i clourà el cicle durant el segon semestre de l’any Manel Molera, cuiner de la Fonda Torres.

 

Vegeu el cartell de l’acte als recursos.