Cicle Animats

Actualitat

Durant aquest temps de confinament la Junta de Les Corts hem seguit treballant i a l’inici del mes de maig ens va sortir el neguit de poder fer una activitat dirigida als infants, ja que són el grup que més ha patit aquests mesos.

Per aquests motius volíem ajudar els infants però també els animadors que han vist com el volum de feina quedava totalment anul·lat i han hagut de fer mans i mànigues per tirar endavant. Així doncs, ens vam posar en contacte amb alguns animadors i resulta que ells ja s’havien autoorganitzat i havien creat #Animats Cicle d’Espectacles Familiars.

I d’aquesta manera hem pogut gaudir de sis tardes entretingudes amb sis propostes ben diferents amb sis animadors que han omplert de música, alegria, contes, màgia, il·lusió, endevinalles… casa nostra a través de les xarxes. Hem comptat amb en Rah-mon Roma, el Carles Cuberes, en Jordi Tonietti, el Roger Canals, en Toti Roger i el Jaume Ibars.

Ha estat una grata experiència que esperem que us hagi agradat i si no els coneixíeu els hagueu descobert. Busqueu-los per les places i carrers fent dansar petits i grans i veureu que el món és més bonic quan dansem, cantem i riem.

I sobretot, aprofiteu qualsevol oportunitat per posar el vostre granet de sorra per ajudar que la cultura ho inundi tot. Tenim moltes iniciatives que poden ajudar els nostres artistes a poder crear espectacles, obres… Som un país que ajudem a qui més ho necessita, ara i sempre.