El Superdissabte: Primera trobada local dels socis i sòcies de L’Hospitalet

Actualitat

El proper dissabte 18 d’abril, els socis i les sòcies d’Òmnium L’Hospitalet es trobaran per exposar els seus neguits, pensaments i propostes i fer pinya per encarar un any de feina i il·lusió.

Fa un mes i escaig va tenir lloc la V Trobada Nacional d’Òmnium on, més de 200 persones, sota el lema “Construïm Òmnium. Constituïm un país” i dividides en diferents grups de treball van debatre sobre el funcionament i el futur de l’entitat, la participació dels socis i sòcies, i la interacció amb la realitat dels barris i ciutats, a més de reflexionar sobre com es poden enfortir els projectes de l’entitat sobre llengua, cultura i cohesió del país. 

Ara és l’hora dels socis i les sòcies de L’Hospitalet, que han estat convocats per al proper dissabte 18 d’abril, de 10 a 14 del matí, a la seu d’Òmnium a la ciutat, en una trobada anomenada Superdissabte. Entre el 11 d’abril i el 18 d’abril, els més de 48.000 socis i sòcies seran convocats per dir-hi la seva a totes les seus del país.

La trobada constarà de dues parts. A la primera us presentarem la campanya d’enguany de cara al 27S, on tots som imprescindibles, seguida d’un treball en grup on es recolliran les opinions, neguits, propostes i expectavites de tots els participants respecte diversos temes com cohesió social, llengua i cultura.

La segona part més festiva on, a més d’un pica-pica, podrem conèixer-nos tots molt millor i agermanar-nos per tirar endavant l’engrescadora tasca que cal fer a la nostra ciutat.

Les dades bàsiques de l’activitat:
 
  • El Superdissabte d’Òmnium L’Hospitalet, reunió de socis i sòcies.
  • Dia: dissabte 18 d’abril de 2015
  • Hora: 10:00 h. del matí
  • Lloc: carrer Mare de Déu de la Mercè, 20 – L’Hospitalet de Llobregat