Crònica de les rutes pel Sants misteriós…

Actualitat

Les rutes pel Sants Misteriós formen part del projecte ‘Quedem?’, de cohesió social.

Durant els dissabtes 7, 14 i 21 del mes de febrer, Òmnium Sants – Montjuïc vam organitzar una sèrie de passejades pel nostre barri on el periodista i escriptor Albert Torras, coneixedor de la història de Sants, ens va explicar històries i llegendes misterioses a mode de contes.

Es van fer al vespre per aconseguir el suspens que acompanyava les narracions, en les quals l’Albert va afegir un toc d’humor que encara les va fer més amenes. Hi varen assistir al voltant de 120 persones, xerraires i guies dels grups Xerrem, parelles lingüístiques de la CAL, alumnes del CNL i socis/es d’Òmnium del Districte. Fet i fet, les activitats eren dins del programa Quedem? de cohesió social.

Tothom va valorar molt positivament aquesta trobada i per això, un dels objectius  de la Junta d’Òmnium  Sants – Montjuïc és organitzar-ne més i trobar un lloc on poder intercanviar les opinions dels diversos participants de manera distesa, amb la finalitat d’aconseguir cohesionar socialment la gent dels nostres barris.