Carta de presentació de la junta d’Òmnium Garraf

Actualitat

El passat 18 de desembre es va constituir la nova junta d’Òmnium Garraf amb l’objectiu de consolidar l’activitat de l’entitat a la comarca

Benvolguts socis d’Òmnium Garraf,

El proppassat 18 de desembre vam celebrar votacions per la renovació de la Junta, al Foment Vilanoví.

Vull agrair a la nostra presidenta, Muriel Casals, la exquisida conferència que ens va regalar i als membres de la Junta Nacional que ens van acompanyar el seu suport. Al Foment Vilanoví, la seva acollida; als amics i amigues de les candidatures sortint i entrant la seva complicitat i als qui vareu assistir la vostra companyia.
 

PRENEM EL RELLEU.
Al llarg del temps, en els seus 53 anys d’història, Òmnium Cultural ha tingut representació a la nostra comarca. Més recentment, una colla d’entusiastes va pensar en la oportunitat que al Garraf hi hagués una seu territorial d’Òmnium Cultural. Fets els tràmits i les gestions pertinents, regulades per les normatives pròpies d’Òmnium, es constituí aquesta seu territorial la primavera de 2012. Entenc, que quan una idea esdevé una realitat produeix una satisfacció de complexa descripció.
Rebem el relleu dels qui heu iniciat aquesta trajectòria social i l’heu mantinguda. Damunt dels fonaments que trobem seguirem construint aquest projecte. En la meva opinió els projectes es nodreixen de temps i habilitats. Els temps personal que cada individu que hi participa, hi aporta i les habilitats que posa a disposició del projecte.

 

QUINS OBJECTIUS ENS PLANTEGEM?
Els principals els trobem al lema de la nostra entitat: Llengua, Cultura, País. Treballarem per fer més visible encara, la presència d’Òmnium Cultural al nostre territori. Volem que les activitats que Òmnium organitza a nivell nacional tinguin rèplica al Garraf. Volem consolidar les activitats genuïnes d’Òmnium Garraf i proposar-ne de noves. Estem oberts a les propostes de participació que vulgueu compartir amb nosaltres, podeu fer-ho a la nostra adreça electrònica: [email protected]

Em plau anunciar que, molt aviat, farem atenció presencial als socis, amb periodicitat setmanal i en horari que us informarem molt aviat. Ho farem al Foment Vilanoví, on tenim el nostre nou domicili social, fruit dels acords que hem pactat. Actualitzeu les vostres dades d’Òmnium, si disposeu d’adreça electrònica, feu-nos-ho saber, la comunicació serà més fluida.

D’ençà del dia de les votacions, estem treballant en els diferents projectes d’Òmnium i ben aviat us demanarem que us animeu a participar plegats en la diada de Sant Jordi i en altres projectes que us anunciarem oportunament.

 

Jordi Baiges

President d’Òmnium Garraf