Òmnium Baix Llobregat amb l’ILP Habitatge

Actualitat

Seguint l’exemple de la Seu Nacional i altres Seus Territorials, Òmnium Baix Llobregat es suma a la campanya de recollida de signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica.

Òmnium Baix Llobregat s’ha sumat a la “Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Habitatge” per recollir un mínim de 50.000 signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica a Catalunya. Els impulsors de la ILP, l’Observatori de Drets Econòmics Socials i Culturals, la PAH de Catalunya i l’Aliança Contra la Pobresa Energètica, volen fer efectiu el dret a l’habitatge, proposant cinc mesures per fer front al sobre-endeutament, als desnonaments i als talls de subministraments bàsics al nostre país.

No oblidem que a Catalunya hi ha 50 desnonaments cada dia, i a les ja més de 110.000 execucions hipotecàries iniciades des de 2008, cal sumar-hi la creixent problemàtica dels desnonaments per impagament de lloguer. Així mateix, més de 320.000 famílies pateixen pobresa energètica, perquè no poden mantenir les seves llars a temperatura adequada, o ja han patit talls de subministrament.

Davant d’aquesta realitat cada vegada més alarmant, s’impulsa aquesta ILP Habitatge perquè el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a aquesta emergència social.

Tots els socis i sòcies, simpatitzants i persones interessades en donar el seu suport, poden passar per:

  • Punt de recollida de signatures núm. 1 : Seu Òmnium Baix Llobregat
  • Situació: Carrer Major, 43 (Cal Ninyo) . Sant Boi de Llobregat.
  • Dies i hores: dilluns a divendres, menys dimecres, de 09:00 a 13:00

  • Punt de recollida de signatures núm. 2 : Seu Òmnium Sant Boi
  • Situació: Carrer Riereta, 4 (Hotel d’Entitats) . Sant Boi de Llobregat.
  • Dies i hores: dilluns a divendres, de 11:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00

Recolça, signa i difon!!!

Òmnium Baix Llobregat
[email protected]

Web Baix Llobregat          Agenda Baix Llobregat          FacebÒC-Baix Llobregat