‘Animals de companyia’ al Teatre Club Capitol

Actualitat

20% de descompte per als socis d’Òmnium en els espectacles de dimecres a divendres

Animals de campanyia arriba al Teatre Club Capitol de Barcelona després de rodar durant més d’un any per petits espais privats: en docmicilis particulars. Un experiència d’èxit, impulsada pel boca-orella, que avui porta els seuss protagonistes al gran escenari.

Una obra d’Estel Solé interpretada per Jacob Torres, Martina Tresserra, Mercè Martínez, Miriam Tortosa i Edu Buch. En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat i la sinceritat. ‘És la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.’

Els socis i sòcies d’Òmnium gaudeixen del 20% de descompte en el preu de les entrades per les funcions de dimecres a divendres a partir del 19 de febrer i fins al 3 d’abril. Fins al dia 19 de febrer tothom qui ho vulgui pot gaudir de preus especials molt reduïts. 
Pels dies Òmnium, les compres es poden fer a taquilla ensenyant el carnet d’Òmnium o bé a través del web del Teatre Club Capitol fent ús del codi promcional. Caldrà portar el carnet el dia de l’espectacle. 

Per a la compr per internet:
Accedeiu a la pàgina de compra d’entrades de l’espectacle ANIMALS DE COMPANYIA
Seleccioneu tipus de descompte: OMNIUM CULTURAL            
Poseu la paraula clau: DECASAATEATRE
(atenció amb la majúscules i amb les dues “a” )
Tingue en compte que el descompte s’activarà només per els espectacles de dimecres a divendres del 19 de febrer a 03 d’abril

 

Consulta més avantatges culturals