La Secció Premià celebra el seu cinquè aniversari

Actualitat

L’acte commemoratiu del cinquè aniversari de la instauració de la Secció Premià d’Òmnium Cultural a Premià de Mar i a Premià de Dalt es va celebrar el dia 28 de novembre a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar, amb l’assistència de més de dues- centes persones.

Es va presentar l’espectacle musical Catalunya: Itinerari Musical 1714-2014. El fil conductor de l’obra era el guió, interpretat per Alícia Planas i Raül Serrano i escrit per Margarida Muset, que situava les peces musicals en l’època i moviment cultural corresponent al llarg dels anys que commemora el Tricentenari.

La part d’interpretació musical, dansa, piano, orquestra, cant i cant coral va ser a càrrec de les Escoles de Música Municipal de Premià de Mar, Municipal de Premià de Dalt. Estudi Teresa Maria i Taller de Música.

Els socis i simpatitzants van viure un esdeveniment ple de relació social i de solidaritat pel fet de participar en una acció solidaria, la recaptació de la qual anar destinada a la Marató de TV3.

El concert espectacle es va desenvolupar en un clima complaent que va motivar la felicitació i l’agraïment de molts espectadors. En finalitzar l’acte es va lliurar una placa commemorativa a cada un dels directors de les escoles de música que hi van participar.