Descomptes especials per als socis d’Òmnium al cinema

Actualitat

El film “Born” és una de les novetats de la cartellera per aprofitar el preu reduït

Els socis i sòcies d’Òmnium poden gaudir de descomptes especials en aquests tres cinemes de Catalunya:

  • Cinemes Girona de Barcelona – Descompte de 5,50 euros per a totes les sessions, ensenyant el carnet de soci. A més, també podeu gaudir d’un 2×1 (dues entrades al preu d’una); per aconseguir aquest 2×1 cal enviar un correu electrònic previ a [email protected] demanant el 2×1 e indicant el número de soci del carnet. Caldrà acreditar aquest carnet a la guixeta de l’entrada del cinema.
  • Cinemes Boliche a Barcelona – De dilluns a dijous 5,50€
  • Cinemes Albeniz a Girona – De dilluns a dijous 4,50€

S’estrena el film ‘Born’

Entre les novetats en la cartellera d’aquests cinemes destaca l’estrena de la pel·lícula de Claudio Zulian, lliurement inspirada en el llibre “La ciutat del Born” de l’historiador Albert Garcia Espuche.

Basada en fets reals, la pel·lícula segueix les peripècies del calderer Bonaventura Alberni, de la seva germana Marianna i del ric comerciant Vicenç, amb qui els dos tenen comptes pendents. Tots tres van viure a principis del segle XVIII al desaparegut barri del Bornet de Barcelona. Tres persones confrontades a un temps d’enormes mutacions socials, polítiques i també íntimes. Un temps que encara és el nostre.

Recordeu que també podeu gaudir d’una entrada per 2 euros als Cinemes Texas de Barcelona, com s’explica aquí.
 

Podeu consultar altres avantatges culturals