Les escoles i instituts de l’Alt Penedès ja podeu participar als Premis Sambori 2015

Actualitat

Els alumnes i les escoles poden lliurar les obres fins al 4 de febrer

El Premi Sambori Òmnium, en la seva novena edició, ja ha obert la convocatòria. El lliurament dels escrits finalitzarà el proper 4 de febrer de 2015. Tots aquells centres que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs al web d’Òmnium Alt Penedès 

El Premi Sambori
Aquest premi és l’únic en la nostra llengua que abasta el conjunt de tots els territoris de parla catalana i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i el prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. El Premi Sambori Òmnium té una trajectòria consolidada i en creixement constant. En l’edició del 2014, més de 30.000 alumnes d’uns 300 centres hi van participar.

La participació a l’Alt Penedès
A la passada edició, s’hi van presentar 450 treballs de l’Alt Penedès d’alumnes de cinc localitats de la comarca: Castellví de la Marca, Sant Cugat Sesgarrigues, Santa Margarida i els Monjos, Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès. Òmnium Alt Penedès convida especialment a participar-hi els infants i adolescents de la comarca, ja que enguany l’acte de lliurament dels Premis de la demarcació Penedès (que inclou Alt i Baix Penedès, Garraf i Anoia) tindrà lloc durant el mes de març en un municipi de l’Alt Penedès. Òmnium encoratja escoles i alumnes a consultar les bases del concurs. I si es presenta algun dubte poden adreçar-se a: [email protected].