Prop de 50.000 badalonins i badalonines van votar el passat 9N

Actualitat

Un total de 49.580 persones van votar a Badalona durant el 9N segons dades de la Generalitat de Catalunya.

Aquests vots es van repartir entre les diferents opcions de la següent manera: com a tot el territori català, va guanyar el Sí Sí amb un 72,5%, i el Sí No i el No es van endur un 14,42 i un 6,75% respectivament. Els resultats de Badalona no s’allunyen gaire dels del conjunt de Catalunya on van votar 2.305.290 persones, i on el Sí Sí es va endur un 80,7%, un 10,11% pel Sí No i un 4,55% pel No.

Aquests prop de 50.000 badalonins i badalonines es van aplegar, al llarg de tot el dia i sense cap incident destacable, en els dotze instituts que servien com a punts de votació. Cal destacar que en algun d’aquests punts de votació fins i tot s’hi van generar cues de votants durant les primeres hores de votació.


La logística desenvolupada aquest dia per la campanya Ara és l’Hora també va funcionar amb total normalitat i com estava previst. Es va habilitar un autobús gratuït que feia un recorregut circular passant pel centre i pels punts de votació de l’INS Isaac Albéniz, l’INS Pompeu Fabra i l’INS La Pineda. Així mateix, es va habilitar també un servei de cotxes a demanda per aquelles persones que no es poguessin desplaçar pels seus propis mitjans. Finalment, i junt amb els membres del Pacte Local pel Dret a Decidir es van senyalitzar tots els punts de votació i es va habilitar un servei de seguiment a cada un dels punts de votació per evitar el més mínim incident.

Així mateix, us recordem que si el 9N no vau poder votar, encara hi sou a temps. Per fer-ho us podeu de dirigir al Palau Robert de Barcelona o a qualsevol dels punts de votació d’aquest enllaç fins el 25 de novembre.