9N. On puc votar a Rubí?

Actualitat

Sabeu on votar a Rubí i com arribar-hi?

A Rubí hi ha 5 locals de participació, que corresponen als instituts: L’Estatut (c / Flammarion 1), JV Foix (Can Sampere s/n), La Serreta (c/ Lepant, 1), Duc de Montblanc (av Can Fatjó s/n) i Torrent dels Alous (Passatge Marconi 13-15).
 
Podeu consultar a quin institut i a quina taula heu d’anar mitjançant el web www.participa2014.cat, trucant al 012 o apropant-vos al CRAC (c/ Sant Joan, 1). També a la parada informativa que hi haurà a la plaça del Mercat Municipal de Rubí el dissabte 8 de novembre de 10.30 a 14h i durant el diumenge de 10 a 19.30h a l’avinguda Barcelona amb el carrer Sant Cugat.
 
Les persones que tinguin problemes de mobilitat poden trucar al 622 76 17 14 i una persona voluntària l’acompanyarà al seu institut de votació.
 
També hi haurà un servei de 2 autobusos que aniran cap als instituts Duc de Montblanc, La Serreta i L’Estatut i que circularan de 10 a 14h i de 16 a 20h.
 
L’autobús amb destinació als IES l’Estatut i la Serreta sortirà de la plaça Doctor Guardiet i pararà a la Serreta, l’avinguda Olimpíades (escola bressol La Lluna) al carrer de Mallorca (Escola Teresa Altet) i a l’Estatut. Tindrà una freqüència de pas d’uns 35 minuts.
 
L’autobús amb destinació al IES Duc de Montblanc pararà a la plaça del Doctor Guardiet i al Rubí + D (Rambleta Joan Miró), amb una freqüència de pas cada 20 minuts.