ARA ÉS L’HORA presenta el vídeo final de campanya: ‘Votaré per tu’

Actualitat

ARA ÉS L’HORA presenta el vídeo final de campanya: ‘Votaré per tu’

ARA ÉS L’HORA presenta aquest dimarts ‘Votaré per tu’, el vídeo final de campanya sota la direcció de Lluís Danés. Personalitats destacades de la política, la cultura i la societat catalana apareixen en el vídeo recordant personatges clau de la seva vida a qui dediquen el vot en la consulta del 9N (fotogaleria).

L’espot esdevé la primera resposta de la campanya a la decisió del TC de suspendre la consulta, per deixar clar que el 9N els catalans votaran.

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, apareix en l’espot anunciant el seu vot del 9N pel violoncel·lista Pau Casals. Josep Rull (CDC) vota per Francesc Macià, Toni Font (UDC), per Carrasco i Formiguera, Oriol Junqueras (ERC), per Lluís Companys, Dolors Camats (ICV), per Miquel Martí i Pol i David Fernàndez (CUP), per Guillem Agulló.

www.araeslhora.cat

Les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, dediquen el seu vot a l’activista per la llengua Martí Gasull i al polític Antoni Gutiérrez, el Guti. Lluís Gavaldà –Marc Grau-, Eduardo Reyes –Paco Candel-, Anna Sallés –Manuel Vázquez Montalbán-, Oriol Broggi –Moisès Broggi-, Joan Lluís Bozzo –Carles Sabater-, Manuel Huerga – Salvador Puig Antich-, Joan i Lluís Fortuny –germans Fortuny-  Toni Comín – Alfons C. Comín – i Mercè Pons –Mercè Rodoreda- també apareixen en el vídeo final per a garantir l’èxit del 9N.

www.araeslhora.cat