Programa d’actes 2014 del Memorial Lluís Companys a Sabadell

Actualitat
Programa d'actes 2014 del Memorial Lluís Companys a Sabadell

Un any més, el Memorial Lluís Companys, plataforma de la qual Òmnium Sabadell forma part, organitza un seguit d’actes per recordar i reivindicar la figura del president Companys, víctima del feixisme.

Enguany, les activitats tindran lloc en dos dies diferents:

Dimarts, 14 d’octubre, a dos quarts de vuit del vespre, es farà un itinerari pels principals punts de la ciutat vinculats amb la figura de Lluís Companys. El recorregut, a peu, anirà acompanyat, en cada punt, per lectures dramatitzades de textos vinculats a la vida del president (cartes, discursos, etc.). Més informació aquí.

Dissabte, 18 d’octubre, a les dotze del migdia, a la Masia de Can Rull, es farà el tradicional acte d’homenatge a la figura del president Companys. L’acte comptarà amb un recital de poesia i acompanyament musical. Més informació aquí.

Podeu descarregar-vos el cartell de l’acte aquí.

El Memorial Lluís Companys  a Sabadell és una plataforma constituïda l’any 2011 i formada per diverses entitats, associacions i partits polítics de la ciutat. El seu objectiu és organitzar cada any actes per recordar i reivindicar la figura del president Companys i, a través seu, totes les persones que van ser víctimes del feixisme i van donar les seves vides en defensa de les nostres llibertats. Podeu trobar més informació i com fer l’adhesió al seu blog.