Votem!!!! L’acte del Bages pel Dret a Decidir

Actualitat

Us informem que el 29 de juny, a la plaça de la Reforma, de Manresa, de les deu del matí a les dues de la tarda, tots els bagencs i bagenques ens activarem per exigir el Dret a Decidir.

Us informem que el 29 de juny, a la plaça de la Reforma, de Manresa, de les deu del matí a les dues de la tarda, tots els bagencs i bagenques ens activarem per exigir el Dret a Decidir, en un acte que comptarà amb la participació, entre d’altres, de Vicent Sanchis, vicepresident d’Òmnium Cultural; Jaume Marfany, vicepresident de l’ANC; el cantautor Lluís Llach i els músics Francesc Ribera Titot i Santi Arisa.

El Votem!!! és un acte organitzat per les entitats adherides al Pacte del Bages pel Dret a Decidir per manifestar el nostre suport a les forces polítiques partidàries de la consulta. Els demanarem que no defalleixin i que caminin amb pas ferm i sense vacil·lacions. Els hi direm que volem votar i que no pararem fins a aconseguir-ho.

Perquè no som súbdits, som ciutadans, i volem votar. Cap persona no és plenament lliure si el seu poble no ho és. Catalunya vol decidir lliurement el seu futur polític i cap mur ens impedirà arribar fins a les urnes. Votar és la solució. Cal que tots els demòcrates exigim el dret a poder votar per saber què vol la majoria del poble català. I que tots ens comprometem a acceptar el resultat que surti de les urnes. Així és com es demostra qui és veritablement demòcrata i qui no.

Podeu comprar la samarreta i el barret per fer el mosaic a la seu d’Òmnium Bages (més informació a www.votem.eu).