IV Torneig d’Estirada de Corda a Rubí

Actualitat

El torneig d’estirada de corda de Festa Major arriba a la seva quarta edició. Òmnium Rubí torna a organitzar aquesta exitosa activitat pel proper dissabte 28 de juny a la tarda

La Festa Major s’acosta i Òmnium Rubí, com ja portem dos anys fent, organitzem la tercera edició del tradicional Torneig d’Estirada de Corda!

Serà el pròxim diumenge 29 de juny a partir de les 18 h a l’Avinguda Barcelona a l’encreuament amb el Carrer General Prim (davant del Restaurant Cal Gori).

Us hi podeu inscriure tant si sou grans com petits, a partir de 6 anys. Els equips han de ser de cinc persones i es distribuiran en relació a 4 categories segons l’edat. És molt important portar guants per no fer-se mal les mans.

Si voleu passar una tarda ben divertida, estirant, animant o simplement observant com s’ho fan els participants per aconseguir escurçar uns metres de la corda més gran que haureu vist mai, no dubteu en venir! Les inscripcions es poden fer online cliclant damunt aquest enllaç, al Punt d’Informació de Rubí,  o el mateix dia del torneig. A partir del dijous 12 de juny podeu trobar les bases i més informació sobre el torneig a la nostra pàgina web o també al Facebook.

 

Us animem a tots i totes a participar-hi! Bona Festa Major!


Salutacions cordials,
Òmnium Rubí