El territori es mobilitza per defensar l’escola catalana el 14 de juny

Actualitat

Diverses entitats organitzen presentacions, xerrades o tallers de capgrossos en el marc de la mobilització convocada a Barcelona

Diverses entitats i persones d’arreu del país continuen preparant la mobilització del 14 de juny al passeig de Sant Joan amb la Gran Via de Barcelona.

És el cas del Bages, on s’han fet diverses concentracions davant els ajuntaments, o bé de Tarragona, Girona, el Baix Llobregat o Mataró, on s’han fet rodes de premsa per difondre la convocatòria  (veure fotogaleria). Seccions locals o comarcals de la coordindora Somescola, que agrupa 43 entitats cíviques i educatives, estan treballant intensament i coordinada.

Així, ja hi ha una vintena d’autocars organitzats per poder assistir a aquesta mobilització de país, i s’han organitzat tallers de capgrossos, per estrenar-los a la mobilització, a Sabadell, el barri barceloní de Gràcia o bé a Vic. A més, també s’han fet diverses xerrades al voltant del model de l’escola catalana i de la immersió lingüística.

Diverses personalitats continuen fent una crida per convertir el 14 de juny en un clam per l’escola catalana. S’hi pot assistir tant a títol individual com en grup organitzat de cultura popular o teatre de carrer, que es pot inscriure aquí.

Abans del 14 de juny, Somescola.cat pots fer diverses accions prèvies, com comprar el lot de la mobilització o bé fer un donatiu. També et pots fer voluntari.

Més informació a www.somescola.catTwitter Facebook.