Noves personalitats criden a mobilitzar-se el 14 de juny amb Somescola.cat

Actualitat

La convocatòria per defensar el dret a decidir el model educatiu recull més adhesions

Somescola.cat continua recollint adhesions per a la mobilització del 14 de juny per l’escola catalana. Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Joan Carreras, escriptor, Isidor Marí, vicepresident de l’IEC, Enric Massip, esportista, i Quim Masferrer, presentador TV protagonitzen un quart vídeo de suport a la mobilitzacióque recorrerà el centre de Barcelona a les sis de la tarda, amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”.

L’espot se suma a tres vídeos previs que reflecteixen el suport social en la defensa del model vigent d’escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu. Un primer protagonitzat per la presidenta d’Òmnium Muriel Casals, l’actor Igor Szpakowski, l’alpinista Araceli Segarra, el músic Ramon Gener i l’escriptor Vicenç Pagès; un segon amb l’actriu Sílvia Bel, l’escriptor Jaume Cabré, la presentadora Txe Arana, el secretari general de CCOO Joan Carles Gallego i la cantant Núria Feliu; i un tercer vídeo d’UGT Josep M. Àlvarez, els escriptors Josep M. Espinàs i Gemma Pasqual, Teresa Casals de la Plataforma per la Llengua i dues estudiants mallorquines.

La coordinadora ha editat un nou cartell amb el lema “Decidim escola catalana, de qualitat i per a tothom”, i com mostra l’espot de la cercavila, la mobilització del 14 de juny serà festiva i reivindicativa. D’altra banda, les 42 entitats de la coordinadora cívica i educativa continuen venent el lot de la mobilització, que pot adquirir a través de la botiga virtual de Somescola.cat i en altres punts de distribució, amb descomptes per a centres escolars, les AMPA i les colles i grups de cultura popular.

Més informació a www.somescola.catTwitter Facebook.