Dues conferències interessants

Actualitat

Us informem que el proper dilluns, 5 de maig, a les sis de la tarda i a la sala d’actes de la FUB (Avda. Universitària 4-6 de Manresa), l’ANC ha convidat el periodista i director del portal Vilaweb a fer una conferència amb el títol “A un pam de la independència”

Us informem que el proper dilluns, 5 de maig, a les sis de la tarda i a la sala d’actes de la FUB (Avda. Universitària 4-6 de Manresa), l’ANC ha convidat el periodista i director del portal Vilaweb a fer una conferència amb el títol “A un pam de la independència”. En aquesta conferència Partal analitzarà el procés actual i donarà la seva opinió sobre com pensa que ha de ser el camí que encara ens falta per fer per tal d’assolir l’objectiu final.
 
El mateix dia 5 de maig, a les vuit del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om de Manresa, CDC-Bages ha organitzat la conferència: “Un nou model d’hisenda catalana”, a càrrec de Joan Iglesias, director del programa per a la definició d’un nou model de l’Administració Tributària de Catalunya. La presentació la farà el científic manresà Pere-Joan Cardona.