Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors promocionaran el llibre en català

Actualitat

Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors recuperen “La Llança de Sant Jordi” per promocionar el llibre en català

Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana han signat aquest dijous un conveni de cinc anys per impulsar el llibre en català al voltant de la diada de Sant Jordi. Les entitats han recuperat el projecte “La Llança de Sant Jordi“, un aparador web on els lectors podran opinar sobre quins seran els llibres més regalats per Sant Jordi, d’entre les principals novetats editorials de l’any.

Les votacions es podran fer a través del web omnium.cat/la-llanca-de-sant-jordi del 7 al 20 d’abril. La signatura del conveni ha anat a càrrec de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, i d’Albert Pèlach, president de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.
 
Les obres s’agruparan en tres categories: ficció, no-ficció, infantil i juvenil. A més, també es podrà votar la millor coberta. Òmnium i l’Associació d’Editors recuperen una iniciativa que vol promoure el consum de llibres en llengua catalana i la participació dels lectors.

Els resultats del sondeig es donaran a conèixer el 22 d’abril en la 4a edició de la Festa de la Llança, que se celebrarà a la Fàbrica Moritz de Barcelona. La Festa de la Llança serà un espai de trobada del món literari i editorial català que donarà el tret de sortida a la diada de Sant Jordi.