Les “Urnes al carrer” de la campanya “Un país normal” s’estrenen als Encants de Barcelona

Actualitat

L’acció “Polaroid” es fa a Sabadell i al Mercat de la Marina de la capital catalana

Aquest cap de setmana els voluntaris de la campanya “Un país normal” han fet noves accions de proximitat. En destaca l’estrena de les “Urnes al carrer” al Mercat dels Encants de Barcelona, a les Glòries (fotogaleria).

Els participants de les “Urnes al carrer” han escrit en una butlleta com s’imaginen “Un país normal” i després l’han introduït dins una urna transparent, en una acció que vol fomentar la participació i apuntalar el dret a decidir.


D’altra banda, aquest dissabte també s’ha dut a terme l’acció “Polaroid” a Sabadell i a Barcelona. En el cas de la capital del Vallès Occidental (fotogaleria), els participants han escrit lemes com “En un país normal… la constitució es fonamenta en la voluntat del poble”, “… l’educació no és un luxe” o “… es defensa la cultura, se l’ajuda i es promou”. 

L’acció s’ha repetit al Mercat de la Marina, al districte de Sants-Montjuïc (fotogaleria). En tots dos casos, els participants s’han emportat la foto amb el seu lema de record.

Finalment, coicidint amb la Festa de Sant Medir, el comitè de Gràcia també va fer una acció de proximitat reivindicant que “És normal que un país promogui la cultura” (fotogaleria).

 
D’altra banda, el proper cap de setmana també es repetirà la campanya a dues estacions d’esquí del Pirineu: dissabte a Núria i diumenge a La Molina.

Aquestes accions a nivell local es combinen amb altres de massives i simultànies, com és el cas del repartiment fa pocs dies de 100.000 fulls volants amb el lema “9N. És normal que responguem quan per fi ens pregunten” als transports públics (fotogaleria).