Jornada jove: ‘El nou estat és cosa teva!’

Actualitat

Inscripcions obertes per la jornada jove ‘El nou estat és cosa teva!’

El proper dissabte 22 de febrer a partir de les 10h i al llarg de tot el matí tindrà lloc la jornada jove ‘El nou estat és cosa teva!‘. Amb el lema ‘Implica’t en la construcció del nou estat’, els Joves d’Òmnium del Barcelonès Nord busquen mobilitzar els joves de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana per tal que participin durant aquest 2014 en la construcció del nou estat. Per això s’ha organitzat aquesta jornada que combina formació amb activisme.
 
La jornada començarà amb una xerrada sobre estratègia política a càrrec de Marina Llansana, periodista i membre de la Junta d’Òmnium nacional que posarà en context als joves de la situació política del país i quins són els possibles escenaris de futur.
 
Tot seguit, i després d’una petita pausa per esmorzar, el president d’Òmnium Badalona i responsable de la campanya #unpaisnormal explicarà la campanya d’Òmnium que té com a objectiu principal apuntalar el dret a decidir a tots els racons del país focalitzant l’atenció en les àrees metropolitanes i en col·lectius com els juvenil.
 
Per últim, seguint la vessant formativa de la jornada, s’oferirà als assistents una sèrie de tallers sobre discurs, activisme i xarxes socials. La jornada culminarà amb una acció de campanya i amb un vermut per tots els assistents.