2014, un any excepcional!

Actualitat

El president d’Òmnium Baix Camp, Biel Ferrer i Puig, s’adreça als socis i simpatitzants en motiu de les properes festes.

Crida als socis per esdevenir voluntaris

2014 no serà pas un any normal. No tindrà un hivern ni una primavera ni un estiu ni una tardor ordinaris. Aquest averany és una certesa perquè, tot i que el
futur és incert, a hores d’ara ja som sabedors d’una profecia: diumenge, 9 de novembre de 2014, és la data triada per la majoria parlamentària del nostre
país per respondre una doble pregunta, per exercir el dret que té Catalunya com a nació de decidir el seu futur estatus polític. I Òmnium ja va manifestar públicament que treballarà perquè la majoria social voti que sí a la independència. I per aconseguir-ho hem de treballar i tenim molta feina.

2014 no serà pas, doncs, un any normal. Gens ni mica. No n’hi ha prou, doncs, que com a socis continuem pagant la quota (i ens consta que hi ha socis que esteu fent un gran esforç per continuar pagant-la ateses les circumstàncies econòmiques que vivim). No n’hi ha prou de compartir desigs i arguments entre els qui ens sabem convençuts que només amb la independència assolirem la llibertat com a país i podrem avançar cap a una societat més justa, com ja va deixar escrit el nostre arquitecte més universal, Antoni Gaudí.

2014 serà, tant sí com no, un any excepcional. Per això hem de gosar poder, com ens suggeria el savi Gabriel Ferrater, perquè és a ser lliures que ens vol hàbils la comarca sencera, el país sencer, el món sencer. I l’estratègia a fi de bé comença per una anàlisi pessimista i continua per una acció optimista, parteix de reconèixer que la majoria social no és encara prou sòlida i s’articula amb la campanya #unpaisnormal, adreçada als ciutadans que encara tenen dubtes i recances: http://unpaisnormal.eu/.

Sou convidats, doncs, a fer-vos socis voluntaris, protagonistes actius de la nostra campanya i de la història de la nostra nació, aquí:
https://www2.omnium.cat/formularis/fes-te-voluntari.

I també a assistir a la trobada de socis i voluntaris que tindrà lloc divendres, 17 de gener de 2014, a les 19:30 h, a la Sala d’Actes Josep Maria Ferrer Camprubí de la seu d’Òmnium Baix Camp. Manllevant les paraules del poeta Xavier Amorós, Per la independència de Catalunya i per la concòrdia entre tots els ciutadans de Catalunya! Som-hi!

Biel Ferrer i Puig

Raval de Santa Anna, 2, principal 43201 Reus (Baix Camp) Països Catalans
Tel.: 977341617 A/e: [email protected] Web: www.baixcamp.omnium.cat Twitter: @omniumbaixcamp