Òmnium Cultural l’Hospitalet posa Salvador Espriu al mapa 2.0

Actualitat
Any Espriu

Òmnium l’Hospitalet crea un mapa 2.0 en el marc de l’Any Espriu.

En el marc de la commemoració del centenari del naixement de Salvador Espriu i dels actes organitzats pel Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet (http://www.cpnl.cat/xarxa/cnllhospitalet/espriu.html), la seu territorial d’Òmnium de l’Hospitalet ha volgut barrejar l’homenatge d’un dels principals autors de la nostra literatura amb les xarxes socials i l’era digital de les tecnologies de la informació i la comunicació.
 
Per fer-ho ha cercat diferents indrets significatius d’Espriu amb la finalitat de situar-los en un mapa virtual que perduri en el temps.  Aquest mapa esdevé una eina col·laborativa 2.0, ja que a banda dels recursos i informacions recopilades per Òmnium de l’Hospitalet ha rebut participacions d’altres seus d’Òmnium d’arreu del país i de persones que, a títol individual, han facilitat imatges d’indrets relacionats amb l’escriptor.
 
En paraules del president d’Òmnium de l’Hospitalet, Jesús Palomar, aquesta iniciativa: “esdevé una bona eina per a joves i infants per conèixer, amb eines del segle XXI, a un dels referents literaris en llengua catalana del segle XX.  Així mateix aquest projecte seguirà permanentment obert amb el compromís d’Òmnium l’Hospitalet a actualitzar-ne els continguts amb aportacions que anem rebent, més enllà dels actes de commemoració de l’Any Espriu”.
 
Les fotografies es poden visitar a: http://www.panoramio.com/user/7938027
Podeu enviar les vostres fotografies a hospitaletdellobregat@omnium.cat indicant la situació de la fotografia i el vostre nom i cognoms per indicar-ne l’origen de la col·laboració