Òmnium La Selva continua estenent la campanya “Un País Normal” a la comarca

Actualitat

La campanya “Un país normal”, que reivindica el dret a decidir de Catalunya, ha continuat aquest cap de setmana a la comarca de la Selva.

Òmnium La Selva ha fet aquest dissabte 23 de novembre una nova acció de la campanya “Un país normal”, que s’està duent a terme a tot el territori de Catalunya. 

Una vintena de voluntaris van participar en aquesta acció, que consistia en una penjada de cartells a comerços amb lemes de la campanya que fan referència a aquesta normalitat que perseguim. “És normal que la gent pugui dir el que pensa”, “És normal voler un país normal”, “És normal no perdre l’oportunitat de viure millor” o “És normal que un parli en català i el otro en castellano”, són alguns exemples d’aquests lemes, que tenen la intenció de despertar en tots aquells que ho llegeixin la inquietud pel dret a decidir.

Els voluntaris van aconseguir cobrir totes les poblacions de l’àmbit d’Òmnium La Selva. L’entitat aprofita per agrair la tasca de totes les persones que van participar en aquesta acció: sense ells, no hagués estat possible.