El Correllengua 2013 surt al carrer a Cerdanyola del Vallès

Actualitat

Aquest diumenge 24 de novembre, al matí, ha tingut lloc a Cerdanyola del Vallès diversos actes en el marc del Correllengua 2013.

A la plaça de l’Abat Oliva, hem tingut parades informatives de les entitats col·laboradores Arran, Òmnium Cultural, CNL Cerdanyola del Vallès i Cerdanyola per la Independència. 

A la plaça de Francesc Layret, hem tingut lectura de poemes de Miquel Martí i Pol a càrrec d’alumnes de l’Escola Escaladei, l’Escola Montserrat i l’Institut Banús. Toni Soler ens ha parlat també de Martí i Pol i ha tingut un record per la Crida a la solidaritat. Jordi Condal i Jaume Sobrevalç ens han recitat Mamut, un espectacle poètic. I el matí l’ha tancat Javier, d’Arran, que ens ha explicat la situació dels professors i professores a les Illes.

Simultàniament, a la plaça de l’Abat Oliba hem tingut un taller d’scrabble a càrrec del Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès i el joc popular del tir d’espardenya.

El matí ha estat amenitzat pels Grallers de Cerdanyola del Vallès, i Fèlix Heras i Xavier Costa han presentat les diferents intervencions.

Podeu veure fotografies de l’acte al nostre Facebook.

Comissió organitzadora del Correllengua 2013 a Cerdanyola del Vallès
– Òmnium Cultural
– Cerdanyola per la Independència (ANC)
– Arran
– Casal la Clau
– Ramat de Pedres
– Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Amb la col·aboració de: 
– Escola Escaladei
– Escola Montserrat
– IES Banús
– Grallers de Cerdanyola del Vallès

Amb el suport de:
– Ajuntament de Cerdanyola del Vallès 
– Empresa Va de Festa
– Llibreria L’Aranya