Campanya per apuntalar el dret a decidir. Et necessitem. Ens ajudes?

Actualitat

Òmnium ha decidit engegar una campanya per apuntalar el dret a decidir

El 2014 és un any clau per al futur de Catalunya. Per això, tenint en compte el moment en què es troba el país, Òmnium Cultural ha decidit fer un gest extraordinari: dedicar la meitat dels esforços i recursos de l’entitat a impulsar i desplegar la campanya ‘Un país normal’, que té per objectius apuntalar l’exercici del dret a decidir i eixamplar la base social a favor del procés democràtic que ha de decidir el futur polític de Catalunya.

Per aconseguir-ho i ser molts més en aquest procés tan esperançador, aquesta tardor, l’entitat vol incrementar els seus actes d’acció col•lectiva. En aquest sentit, pensem que la millor manera de fer-ho és amb la col•laboració de tots els nostres associats; amb vosaltres. Per tot això, Òmnium fa una crida als socis perquè us feu voluntaris per participar en una acció el matí del proper dissabte 26 d’octubre.

Els voluntaris del Bages ens trobarem el mateix dissabte a les nou del matí a la seu de l’entitat (Bruc, 99, 1r, de Manresa), per començar l’acció. Totes aquelles persones que ens vulgueu ajudar a fer-ho possible us preguem que ens escriviu un correu a [email protected] amb la informació següent:

– Noms i Cognoms
– Comarca 
– Hores que hi podeu dedicar: 2 hores, 3 hores, 4 hores o més)
– Soci o no.