Manresa acollirà la 63a Nit de Santa Llúcia organitzada per Òmnium Cultural

Actualitat

La Festa de les Lletres Catalanes 2013 es celebrarà al teatre Kursaal de Manresa el divendres 13 de desembre

Valentí Junyent, alcalde de Manresa, Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, Jaume Puig, president d’Òmnium Bages, Joan Calmet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i Valentí Oviedo, director del Teatre Kursaal, han signat el conveni de col·laboració per a l’organització de la Nit de Santa Llúcia 2013 a la capital del Bages el proper 13 de desembre.

La Nit de Santa Llúcia, la festa literària en llengua catalana amb més veterania i prestigi del país que enguany arriba a la 63a edició, és un dels actes més rellevants que organitza Òmnium Cultural i inclou el lliurament de premis destacats com el Premi Sant Jordi de novel•la, el Premi Carles Riba de poesia i el Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions, entre d’altres. A banda de la vetllada literarària, i en el marc de la Festa de les Lletres Catalanes, Manresa acollirà un conjunt d’actes culturals que tindran lloc a diferents espais de la ciutat entre el 20 de novembre i el 14 de desembre. 

Trobareu tota la informació de la Nit de Santa Llúcia i els actes previs al web http://www.omnium.cat/nit-de-santa-llucia