Els premis literaris Drac arriben a la 6a edició

Actualitat

Els Premis Literaris DRAC organitzats per Òmnium Cultural del Solsonès arriben a la sisena edició. El termini de presentació de les obres de poesia o relat curt és el 31 de gener del 2014 i els guanyadors es donaran a conèixer el pròxim 19 d’abril.

La convocatòria de la VI edició dels Premis literaris DRAC de poesia i relat curt organitzats per Òmnium Cultural del Solsonès ja és oberta. El termini de presentació és el 31 de gener de 2014, al Consell Comarcal del Solsonès (Carrer Dominics, 14 de Solsona, C.P. 24 280). 

Els guanyadors de les dues categories es donaran a conèixer el dissabte 19 d’abril, durant la gala de lliurament que tindrà lloc a les 9 del vespre al Teatre Comarcal de Solsona. També hi haurà la projecció dels curtmetratges dels treballs guanyadors de l’edició 2013 i l’espectacle Temps, de l’actor Quim Masferrer.

Davant l’allau de participacionts que han anat creixent fins arribar als 182 treballs de l’any passat, l’entitat ha avançat els terminis per donar més temps al jurat a l’hora de valorar els textos presentats.

Podeu consultar les bases del certamen.