Presentació del llibre “I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos” a Sabadell

Actualitat

Òmnium Sabadell, Sabadell per la Independència-ANC, la CAL i Plataforma per la Llengua Vallès Occidental presentaran aquest dijous els llibre “I si parlem amb el veí del segon. La independència explicada a indecisos” de l’escriptor, economista i dinamitzador lingüístic, David Vila.

Òmnium Sabadell, Sabadell per la Independència-ANC, la CAL i Plataforma per la Llengua Vallès Occidental presentaran aquest dijous els llibre “I si parlem amb el veí del segon. La independència explicada a indecisos” de l’escriptor, economista i dinamitzador lingüístic, David Vila. La presentació es farà a les 19.30h a la seu de Sabadell per la Independència (c. Illa 1-3) i comptarà amb les intervencions de l’autor, que és també el Vicepresident d’Òmnium Sabadell, i Toni Il·lustració, cratiu gràfic, ninotaire i col·laborador del llibre.

 “I si parlem amb el veí del segon. La independència explicada a indecisos” és un llibre il·lustrat, breu i concís, s’adreça a independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi per poder-lo regalar a aquelles persones que encara no s’han posicionat i que són les que han d’acabar creant la majoria social que faci efectiva la República catalana.