Aconsegueix el DVD del ‘Concert per la Llibertat’ a partir de dissabte

Actualitat

La Marxa de Torxes recorrerà diversos carrers del centre històric per commemorar els fets de 1713 i retre homenatge als terrassencs i terrassenques que van morir per defensar la vila de Terrassa de les tropes borbòniques.

 
El DVD del ‘Concert per la Llibertat’ que hi va haver el 29 de juny al Camp Nou sortirà a la venda aquest cap de setmana. El DVD, editat per Òmnium Cultural, conté més de 4 hores de música i inclou la participació de més de 400 músics i artistes en un dels esdeveniments cívics de reivindicació nacional i per la llibertat més importants de la història del país.

Aquest DVD ha estat possible gràcies a l’acord entre Òmnium i quatre dels diaris més destacats del país (ElPuntAvui, ARA, La Vanguardia, el Periódico) i la revista Enderrock. D’aquesta manera, aquells que us vulgueu emocionar de nou revivint aquest històric concert podreu adquirir el DVD als quioscos d’arreu de Catalunya a partir del dissabte 7 de setembre. A més a més, el diumenge 8 de setembre el doble DVD sortirà amb ElPuntAvui, ARA, La Vanguardia i El Periódico. També el distribuirà la revista Enderrock. El cost del DVD és de 14,95 euros i inclou dos DVD’s amb el making of del concert.