Òmnium Cultural, entre les entitats i empreses que col·laboren amb la Setmana del Llibre en Català

Actualitat

Els socis i sòcies d’Òmnium Cultural tenen a la seva disposició un val de descompte de 5€

La 31a edició de la Setmana del Llibre en Català comptarà amb més de 250 activitats que es duran a terme del 6 al 15 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. L’èxit de La Setmana recau en les nombroses col·laboracions que s’estableixen cada any, per això, en aquesta edició unes 40 entitats participaran activament en la programació d’activitats juntament amb biblioteques, llibreries i editorials. 

Una de les entitats col·laboradores, com ja és habitual, és Òmnium Cultural. Al igual que l’any passat,  els socis de l’entitat gaudiran d’un descompte del 5% en la compra de llibres mostrant el seu carnet de soci. Aquest procés per potenciar la Setmana del Llibre en Català, que inclou expositors, entitats, ambaixadors i empreses amigues va creixent any rere any. 

En aquesta línea, l’any 2011 es va impulsar la creació dels Amics de La Setmana que en aquest moment sumen més de 5.500 – subscriptors del butlletí que participen i/o difonen les diverses accions i convocatòries de La Setmana -. D’altra banda, el 2012 va néixer el Cercle d’Empreses Amigues de La Setmana – empreses compromeses amb la lectura en català que fan una aportació econòmica per la compra de llibres a La Setmana per al fons de les biblioteques públiques -. Enguany, La Setmana compta amb la col·laboració de diversos Ambaixadors, com companyies de teatre amateur, escoles i biblioteques públiques de tota la geografia catalana que tenen com a missió la difusió d’aquesta 31a edició per tal que el foment de la lectura en català pugui arribar a tots els racons del país.

Us animem a fer-vos Amics de La Setmana a través de la web www.lasetmana.cat, així rebreu el butlletí i estareu informats de totes aquestes novetats. A més, també la trobareu a facebook i twitter.