El Museu del Gas i Òmnium signen un conveni de col·laboració

Actualitat

La presidenta d’Òmnium Cultural, ha comparegut aquest dimecres davant la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament per parlar de la proposició de llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana.

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa i Òmnium Cultural han signat un acord de col·laboració per tal de difondre l’activitat del Museu i impulsar conjuntament activitats de caràcter cultural.

Amb motiu d’aquest acord els socis i sòcies Òmnium també gaudeixen a partir d’aquest moment de condicions especials en el preu de l’entrada, ampliant d’aquesta manera els avantatges culturals de què ja gaudeixen.

El Museu del Gas obria les seves portes el març del 2012 a l’edifici modernista de La Energia, a la Plaça del Gas de Sabadell, i proposa des d’aquest espai emblemàtic un recorregut per l’evolució de la indústria del gas i l’electricitat en els segles XIX i XX.

Tant el soci Òmnium com l’acompanyant poden accedir al Museu al preu reduït de 2 €. Per gaudir del descompte, és necessari ensenyar el carnet d’Òmnium com a acreditació.