Ja us podeu inscriure a la cadena humana a través d’Òmnium Sabadell

Actualitat

,,,

Què heu de fer per participar-hi?

 

Teniu dues opcions, segons si hi voleu anar en grup o bé pel vostre compte.

 

1. Inscripció per anar amb el grup d’Òmnium Cultural de Sabadell

Si voleu participar en la cadena humana juntament amb altres socis i sòcies d’Òmnium Sabadell, us he d’inscriure a través d’aquest enllaç: 

http://sbdxi.assemblea.cat/entitat/via-catalana-omnium

Amb aquesta modalitat, podeu fer inscripcions individuals o en grup: només cal que aneu seguint les instruccions. Tant en un cas com en l’altre, tots formareu part del grup Òmnium Sabadell. No trigueu a apuntar-vos per tal que puguem fer el grup de seguida!!

Un cop tinguem el grup format, ens sumarem al grup general de Sabadell coordinat per Sabadell per la Independència – ANC per tal d’anar-hi tots plegats. Més endavant, quan sapiguem a quin tram o trams de la cadena ens toca anar (la idea és tenir l’opció d’anar a un tram proper i a un altre de més allunyat), us farem arribar la informació sobre horaris, llocs i preu d’autocar, etc. i us demanarem que reconfirmeu la vostra inscripció.

 

2. Inscripció per anar amb els grups que l’ANC organitza en altres poblacions

Si voleu fer aquest tipus d’inscripció (per anar amb més gent de la vostra ciutat) però no viviu a Sabadell, us recomanem que us poseu en contacte amb l’assemblea territorial de l’ANC de la vostra ciutat: en el blog de l’ANC Vallès Occidental trobareu els diferents enllaços i així us podreu afegir al grup que estiguin organitzant.

 

3. Inscripció per participar-hi pel vostre compte

És la més indicada per aquella persona o persones que tenen algun condicionant (no volen anar molt lluny de Sabadell, només disposen d’unes hores concretes, volen anar a un lloc determinat, etc.) i no poden anar amb el grup que es munta a la seva ciutat.

En aquest cas, la millor opció és fer-ho a través del web de la Via catalana . En aquest mateix web podeu trobar una detallada explicació de com funcionarà la cadena, de com fer la inscripció, etc. Amb cada inscripció podeu apuntar-hi un màxim de 5 persones.

 

Recordeu que per tal que la Via catalana cap a la independència sigui un èxit, cal aconseguir no només una gran mobilització, sinó també treballar amb rigorositat i disciplina per tal d’aconseguir que tothom estigui al tram que se li ha assignat  i que tots els trams tinguin gent. L’èxit polític d’aquesta Diada, doncs, passa també perquè la cadena esdevingui un èxit logístic.