El debat sobre la llengua obre el ‘Qüestions d’Estat’

Actualitat

En el marc del programa A+A+, la Fundació Palau ofereix a tots els socis d’Òmnium que ho acreditin mitjançant el carnet identificatiu, dues entrades al preu d’una en les exposicions i les activitats de la Fundació durant tot l’any.

La situació de la llengua avui i cap on ha d’anar en un futur proper en el marc d’un estat propi serà el primer dels àmbits de debat que es desenvoluparà en el marc del projecte ‘Qüestions d’Estat’ que comença demà dimecres a la seu d’Òmnium Cultural. El debat sorgirà a partir de la conferència que farà Francesc Xavier Vila, sociolingüista, director Centre Universitari Sociolingüística i Comunicació Universitat de Barcelona a partir de les 19h i serà presentat per Oriol Sagarra, advocat i membre de la Junta Directiva d’Òmnium.

Aquest serà el primer dels actes englobats dins el procés ‘Qüestions d’Estat’ promogut per l’Institut d’Estudis Catalans i Òmnium Cultural que comença aquest mes de juny i que acabarà a finals d’any amb l’objectiu de reflexionar des de l’àmbit acadèmic quin ha de ser el futur de Catalunya. La programació completa la podeu trobar al web del projecte.

Podeu veure la sessió per streaming en aquest enllaç