Acte de lliurament del 45è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

Actualitat

El proper divendres, 31 de maig, a les set de la tarda, a la col•legiata de Sant Vicenç, del Castell de Cardona, es lliuraran els trentens premis Bages Juvenils de Literatura i els desens premis Vila de Cardona de Narrativa Historicollegendària.

El proper dimarts, dia 11 de juny, a les 8 del vespre es fa l’acte de lliurament del 45è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que aquest any s’ha concedit al dramaturg Josep M. Benet i Jornet. En el transcurs de l’acte es representarà un espectacle teatral fet expressament per a aquesta ocasió a partir d’obres del guardonat. 

Serà un acte obert a tothom, als que són socis i als que no ho són. Així doncs, si no esteu associats a l’entitat, també podreu assistir-hi. Tothom té dret a dues invitacions. Fins diluns teniu temps d’aconseguir-les a través d’aquest formulari. Quan les hàgiu reservat, podreu recollir les entrades a la seu nacional d’Òmnium Cultural (c. de la Diputació, 276, principal, Barcelona) fins dilluns que ve, o bé el mateix 11 de juny entre les 6 i 2/4 de 8 del vespre a l’entrada del Palau de la Música.

Òmnium Sabadell té reservat un minibus per anar-hi. Si hi esteu interessats, truqueu-nos al 93 725 07 42.