10% de descompte per als socis d’Òmnium en el Seminari Lideratge, Innovació i Management.

Actualitat

Aquesta és una informació sobre dos dels projectes que estem desenvolupant com a entitat de cara a aquest estiu, la cadena humana i el concert per la llibertat.

Innova, Institut per a la innovació organitzativa i social, organitza el setzè Seminari Internacional en Lideratge, Innovació i Management, experiències en transformació, del 3 al 8 de juny. La finalitat principal del seminari és explorar i aprendre de l’experiència sobre el lideratge, la innovació i el management en el marc del seminari com a Institució-Organització temporal d’aprenentatge, en vistes a la seva aplicació als rols, relacions i sistemes humans de treball i d’altres membres.

El Seminari, que comença el dilluns 3 de juny a les 13.45 h i finalitza el dissabte 8 de juny a les 13.00 h, és residencial i té lloc al Hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar (Girona). Els socis i sòcies que estigueu interessats en participar, gaudireu d’un 5 % de descompte en el preu. Per acollir-vos aquest descompte, cal que ompliu el full de sol.licitud d’inscripció i l’envieu a Innova abans del 17 de maig (data límit d’inscripció), tot indicant que sou soci d’Òmnium.

Per a més informació del programa, sessions, horaris, preus podeu clicar aquí.