Moritz entrega a Somescola.cat els beneficis de la campanya ‘Keep calm and speak catalan’

Actualitat

El 1935, Espriu publica un recull de 32 relats: ‘Ariadna al laberint grotesc’ que conté narracions ben diferents, des de contes purament literaris a sàtires o elegies. Entre les sàtires hi ha “El meu amic Salom”.

L’empresa Moritz, que ha impulsat els darrers mesos la iniciativa ‘Keep calm and speak catalan’ als carrers de Catalunya ha lliurat a la Plataforma Somescola.cat, que defensa el model d’immersió lingüística als centres d’ensenyament catalans, els beneficis íntegres de la campanya.

El lliurament s’ha fet en un acte que ha reunit representants de Somescola.cat i de l’empresa Moritz a la fàbrica d’aquesta marca de cervesa a la Ronda Sant Antoni de Barcelona. En total, els beneficis de ‘Keep calm and speak catalan’ a través de la venda de diversos productes amb aquest lema és de 3462 euros. La delegació de Somescola.cat formada per Muriel Casals, Sònia Llinàs, Teresa Casals, Àlex Castillo i Maria Areny ha agraït a Moritz la seva dedicació a la llengua catalana i les seves accions per incrementar-ne l’ús social.