Carregant Esdeveniments

Sant Pere de Ribes acollirà la presentació d’ El Clauer Claus sobre la independència de Catalunya

Actes i activitats

14 de març de 2014, 19:30 h

Òmnium Cultural – Garraf i Els Xulius organitzen l’acte de presentació d’El Clauer a Sant Pere de Ribes

El proper divendres 14 de març, el local de l’entitat Els Xulius de Sant Pere de Ribes acollirà la presentació d’ El Clauer, Claus sobre la independència de Catalunya, amb la participació de Joan Comanegra -director de l’Editorial Comanegra- i Francesc-Marc Àlvaro -periodista i coordinador del llibre-.

El llibre, que ja es va presentar el mes de novembre a Sitges, té la voluntat, tal com va explicar el mateix Álvaro, “de donar respostes a aquelles preguntes que moltes persones es fan sobre el procés nacional que està vivint el país”. A més, ha afegit que “gràcies a llibres com aquest, tindrem més capacitat per decidir lliurement el nostre futur, sent conscients en tot moment de la importància, però també de la dificultat del procés.

Aquest llibre ha estat editat posteriorment de l’aparició del web d’El Clauer (http://www.elclauer.cat). En aquesta pàgina web hi trobareu un recull de les preguntes i respostes més rellevants, mentre que en el llibre podreu llegir-hi un recull molt més ampli. Si desitgeu adquirir el llibre podeu accedir en el següent enllaç:http://www.comanegra.com/es/catalogo/item/231-claus-sobre-la-independencia-de-catalunya

L’acte, organitzat per la delegació d’Òmnium Cultural al Garraf i l’entitat Els Xulius, servirà també per fer un repàs a l’actualitat política i social que està vivint el país, a més d’explicar el contingut i la importància d’haver fet un llibre com El Clauer.