Convocatòria de l’assemblea constituent d’Òmnium Baix Llobregat la Marina

Actualitat
Els socis i sòcies del Prat de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Sant Boi de Llobregat han estat convocats a l’assemblea constituent d’Òmnium Baix Llobregat la Marina

L’assemblea constituent d’Òmnium Baix Llobregat la Marina tindrà lloc el dissabte 23 de novembre a les 10.15 h en primera convocatòria i a les 10.45 h en segona convocatòria, a la sala teatre de Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat (c. Joan Bardina, 44).

L’assemblea s’ha convocat amb el següent ordre del dia:

1) Constitució de la mesa
2) Presentació de la memòria d’activitats de la gestora
3) Presentació del Pla de Treball per al 2025 i presentació de candidatures
5) Votació i proclamació de la candidatura guanyadora
6) Torn obert de paraules
7) Tancament polític de l’assemblea a càrrec de Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural

A continuació començarà l’acte obert al públic.

En tractar-se d’una assemblea constituent hi ha eleccions a la nova junta territorial. Els  càrrecs a cobrir són:
1. Presidència
2. Vicepresidència
3. Secretaria
4. Tresoreria
5. Vocalia 1
6. Vocalia 2
7. Vocalia 3
8. Vocalia 4
9. Vocalia 5
10. Vocalia 6
11. Vocalia 7

Per presentar candidatura, caldrà fer un escrit on consti una llista de noms a la totalitat dels càrrecs a cobrir. L’escrit ha d’incloure el nom de les persones candidates, el càrrec al qual opten i la seva signatura. La candidatura cal fer-la arribar al correu electrònic [email protected] abans del dia 2 de novembre de 2024. Un cop finalitzat aquest període, es proclamaran les candidatures. Només podran votar els socis i sòcies que estiguin al corrent de pagament en el moment de la convocatòria.

En el cas que vulgueu exercir el vot per correu postal haureu de sol·licitar-lo per correu electrònic a l’adreça [email protected] abans del dia 7 de novembre de 2024.

La documentació de l’assemblea estarà a disposició dels socis i les sòcies a partir del dimecres 13 de novembre de 2024. Podreu demanar aquesta documentació per correu electrònic [email protected]

T’hi esperem!