Nomenem Andreu Bosch vicepresident d’Òmnium Maresme

Actualitat

La junta territorial d’Òmnium Maresme ha nomenat aquesta setmana Andreu Bosch i Rodoreda com a Vicepresident d’Òmnium Maresme.

Bosch va ser escollit vocal de la junta en l’assemblea del mes de gener d’aquest any. Ara, a petició de la junta territorial, n’assumeix la vicepresidència, que havia quedat vacant.

Entre altres projectes, Andreu Bosch lidera el Cicle Òmnium. Un programa d’actes i conferències per fer arribar l’activitat de l’entitat a nous municipis i obrir espais de trobada amb els socis.

Nascut a Teià (1964), va ser alcalde del municipi durant 14 anys. És doctor en filologia catalana i s’ha especialitzat en el català de l’Alguer i en l’obra folklòrica de Jacint Verdaguer. Professor jubilat de la UB (on ha treballat els darrers 24 anys) i d’institut (durant 35 anys). Entre 2009 i 2015 va ser director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull. També ha estat professor a la Universitat de Sàsser (Sardenya) i coordinador del Centre de Recursos Pedagògics Maria Montessori de l’Alguer. Ha col·laborat amb Òmnium Cultural de l’Alguer.