Quedem al Teatre al novembre

Actualitat

Aquest novembre, quedem al teatre?

Des d’Òmnium Sants-Montjuïc ens unim a la proposta d’Òmnium Eixample per anar més al teatre aquest proper curs! Així, els socis d’Òmnium podeu gaudir de magnífics descomptes per anar a veure diverses obres al llarg de l’any. 

La primera obra que us proposem és “El clam del buit” al Teatre Dau al Sec, el proper 9 de novembre a les 20h. I us convidem a gaudir d’un col·loqui posterior amb l’autor i director Marc Garcia Coté i l’actriu Mercè Managuerra. 

Ja pots comprar les teves entrades al següent enllaç, i recorda, tens un 25% de descompte amb el codi CLAMOMNIUM. 

SINOPSI:
El clam del buit és un quasi-monòleg d’una dona que intenta salvar, amb la paraula com a única eina, un home que vol suïcidar-se des de la teulada de l’edifici del davant. Tots dos es planten cara des del sisè pis dels respectius apartaments parisencs, separats pel carrer i pel buit. És el migdia i fa un sol espatarrant. No s’ho esperava, evidentment, encara que la dona sembli esperar l’inesperat des de fa anys. I és en aquest instant suspès, a la vora del precipici urbà, que ha de crear un vincle per calmar l’home i aturar-lo mentre els bombers no arribin. De bon principi li parla maldestrament però de mica en mica, a mida que el seu discurs avança, alguna cosa misteriosa sembla calmar l’home i immobilitzar-lo. És gràcies a l’Altre que potser podrà tro bar un camí cap a ella mateixa fins aranimpensable. És també gràcies a l’Altre
que tindrà la possibilitat de reparar un moment oblidat del seu passat que, en carnat sobtadament per aquest home al límit de la desesperació, sorgeix de nou com un present. Una nova esperança per a tots dos.