Assemblea anual i inauguració local

Actualitat

Ja és una realitat el trasllat de la seu d’Òmnium Selva Interior a l’edifici del Passeig de Sant Salvador
número 11 on ja ha acollit les primeres reunions.

Coincidint amb la inauguració, el passat 14 de juny va celebrar-se l’assemblea anual de socis on el secretari va donar compte de les activitats fetes l’any anterior i aquest fins a l’actualitat i la tresorera de l’estat de comptes. Es va justificar el retard de la convocatòria per la necessitat de renovar la presidència i donar més temps al candidat a entrar en la dinàmica de la Junta. Per això va haver-hi les votacions preceptives i va sortir aprovat que el càrrec l’assumís Joan Canal -que farà el relleu de Carme Campeny- i va manifestar la voluntat d'”aportar més mans, més cap i més cor a una tasca que sembla fàcil perquè realment no ho és: mirar d’aconseguir que, malgrat tot i malgrat uns quants, la llengua, la cultura i el país continuïn sent”.

L’Assemblea va comptar amb la presència del president d’Òmnium cultural Xavier Antic i de Blanca de
Llobet, membre de la Junta Nacional.

La presidenta sortint va agrair el suport rebut per part de la Junta territorial i de les persones voluntàries i el president de la Junta Directiva també va fer un reconeixement de la feina feta i el suport als principis de l’entitat i va encoratjar tothom a continuar endavant amb determinació.

Finalment, acabada l’assemblea, en el tram de passeig de davant l’edifici va haver-hi un refrigeri i un concert a càrrec del grup colomenc Jam3.

Moltes gràcies a tothom que ha participat en la preparació: membres de la Junta, persones voluntàries, col·laboradores i assistents.