Onze de setembre

Actualitat

Òmnium Berguedà participarà en les ofrenes florals que es faran per la Diada, dimecres 11 de setembre, a Berga, Gironella i Puig-reig.

D’altra banda, l’Assemblea, Òmnium Cultural, l’AMI, el Consell de la República, la Intersindical i el CIEMEN s’uneixen per impulsar la gran mobilització de la Diada d’enguany. O hi som tots o no ens en sortirem. Aquest 11-S tornem als carrers per deixar clar que l’independentisme és l’únic projecte de futur per a un país més just políticament i social.

La mobilització d’aquest any serà descentralitzada i per tant no es farà concetració única a Barcelona sinó que s’ha convocat a més a més a Tarragona, Girona, Lleida i Tortosa. El Berguedà se sumarà a la manifestació de Barcelona i és per això que l’ANC Berguedà ha organitzat busos per poder-hi anar.

Els tiquets de bus, que valen 10€, es poden adquirir a Calçats Mercè, Impremta Casals, La Copisteria i a la Llibreria Huch, tots comerços de Berga. I també a la parada que l’ANC posa al mercat els dissabtes.

A les concentracions es denunciaran les conseqüències nefastes de la dependència; cada localitat denunciarà greuges que sofrim pel fet de pertànyer a l’Estat espanyol i que estan estretament vinculats a l’espoli continuat que pateix Catalunya.

Consulteu aquí tota la informació sobre la mobilització.

Els actes que durant tot el dia organitza Òmnium, com cada any, a Arc de Triomf, els podeu consultar, aquí.