La Flama arriba a Horta!

Actualitat

La Flama del Canigó arribarà el 23 de juny a Horta gràcies a la col·laboració entre Òmnium, els Diables d’Horta, l’Ateneu Hortenc, Foment Hortenc i els Lluïsos d’Horta, amb una tarda plena d’activitats i foc per gaudir de la revetlla de Sant Joan. 

Aquí et deixem amb la informació de la Flama:

18:30 – Taller de fanalets, lectura oberta de textos i berenar de pà amb xocolata a la Plaça Eïvissa
19:15 – Arribada de la Flama del Canigó amb els tabalers, lectura del manifest i encesa dels fanalets.
19:30 – Inici de la Cercavila amb el Sant Glà i la Txaranga Band de cul pels carrers del barri fins el parc de les Rieres on hi haurà sopar, foguera i revetlla organitzada pels diables.

 

I allà on siguis: pots consultar el mapa de la Flama del Canigó per trobar la població més propera on se celebra aquesta festa del Països Catalans.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana (Coneix la Flama del Canigó).

T’hi esperem!