Carregant Esdeveniments

Quedem al teatre: “Divina de la mort”

Actes i activitats

20 de juny de 2024, 20:00 - 22:00 h

Quedem al teatre, un projecte per a promocionant el teatre català i en català, organitzant grups per assistir a obres teatrals del districte amb un valor afegit: oferint un col·loqui al final de les representacions amb els seus protagonistes.

T’esperem dijous 20 de juny a les 20 h al Teatre Maldà (c. del Pi, 5, escala-dreta) amb l’obra Divina de la mort. En acabar l’obra hi haurà una conversa postfunció Violències estètiques: de l’experiència pròpia a l’escena. L’espectacle i el procés de creació de Divina de la mort amb les membres de la companyia Fac-òF, moderada per Pere Solà Gimferrer, periodista.

Aconsegueix la teva entrada amb un preu reduït de 12 € al web del teatre amb el codi OMNIUMDDLM20.

Del 3 al 28 de juny aconsegueix l’entrada a un preu reduït de 14 € amb el codi ASDIVINA.

Divina de la mort és un cabaret lleuger i descarat que, en clau de comèdia, revela el caràcter grotesc de les violències estètiques. Sota la forma i els colors del cabaret més clàssic, els números d’aquest espectacle exposen situacions absolutament contemporànies basades en experiències pròpies, enquestes i entrevistes. Però no patiu, tenim clar que la gràcia de la vida és posar-li una mica de maquillatge i algun filtre, no?

En col·laboració amb Òmnium Ciutat Vella