Neix la Taula per la Llengua al Bages i el Moianès

Actualitat

Les comissions de Llengua de l’ANC Bages-Moianès, el Consell de la República del Bages, Òmnium Bages-Moianès i el grup local de la Plataforma per la Llengua a Manresa volem ajudar a fer respectar els drets lingüístics dels catalans, que estan sent vulnerats sistemàticament, i volem fomentar el fet de mantenir el català en qualsevol situació a Catalunya. És per això que hem acordat constituir la Taula per la Llengua al Bages i el Moianès, amb la voluntat d’unir esforços i compartir iniciatives per implantar les mesures i fer les accions que es decideixin en cada moment (podeu consultar el manifest fundacional, aquí).

La Taula neix amb l’objectiu de ser transversal i oberta a totes les entitats i col·lectius disposats a defensar el català; element que ens uneix a tots, sigui quina sigui la nostra procedència.

Per això, demanem a totes les organitzacions cíviques i polítiques, i a totes les persones que comparteixin aquestes inquietuds, que facin arribar la seva adhesió a [email protected], especificant nom de la persona o organització i adreça de contacte.