La Diada de Sant Jordi 2024 al Baix Empordà

Actualitat

Hem celebrat la Diada de Sant Jordi amb parades de llibres a diferents pobles del Baix Empordà i un recital poètico-musical a la Biblioteca de Palamós.

Com cada Sant Jordi, Òmnium Baix Empordà hem sortit al carrer a participar de la diada amb parades on s’hi han pogut trobar els llibres d’autors i autores guardonats amb els premis literaris d’Òmnium Cultural.

Juntament amb la venda de libres, hem organitzat l’activitat Estenem Poesia perquè tothom que ho desitgés s’emportés un poema a casa. 

Enguany, coincidint amb la Diada de Sant Jordi hem donat a conèixer la campanya “Llegir en fa més grans”, una iniciativa d’Òmnium Cultural amb la voluntat de promoure la lectura en català entre infants i joves, ajudant a fer créixer les biblioteques escolars.  Més informació a https://llegirensfagrans.omnium.cat/  

En motiu de la Diada de Sant Jordi hem participat en les activitats organitzades per les biblioteques dels nostres pobles. 

A Palamós, el dilluns 22 vàrem participar de la Revetlla de Sant Jordi que organitza cada any la Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Hi vàrem prendre part amb música i poesia a partir d’una tria de poemes de Salvat-Papasseït. Per aquest esdeveniment hem comptat, un any més, amb la col·laboració de Gespa Teatre i del grup de música Trièdric.

El mateix dia 23, vàrem participat de la Lectura en veu alta que s’organitza des de les diferents biblioteques.