Tanquem un mes de març ben carregat d’activitats

Actualitat

Aquest passat mes de març hem reprès el cicle “Col·loquis sobre el territori i la seva gent”

El divendres 22 de març, al Teatre Mundial de La Bisbal d’Empordà, vàrem reprendre el cicle “Col·loquis sobre el territori i la seva gent” amb el documental “Ernest Costa. El notari del paisatge” del cineasta i documentalista Antoni Martí. Després de la projecció va tenir lloc un col·loqui amb el mateix Ernest Costa i Antoni Martí.

En reconeixement a la tasca de documentació i difusió d’Ernest Costa, hem volgut iniciar el nou cicle de col·loquis amb un documental que mostra la seva trajectòria professional i el seu recorregut arreu dels Països Catalans al llarg de50 anys, per acostar-nos el paisatge natural i humà d’allà on ha estat.

Pel cicle d’enguany, tal com ja es va fer amb el de l’any passat, comptem amb la col·laboració del documentalista Antoni Martí i amb la projecció d’alguns dels seus millors documentals sobre el nostre patrimoni natural i humà. Les altres tres sessions dels “Col·loquis sobre el territori i la seva gent” estan programades pels mesos de juny, setembre i desembre.

Estigueu atents a l’agenda d’aquesta mateixa web i a les xarxes socials (…….)

El dijous 28 de març varem gaudir amb la presentació del llibre “Confeti” de Jordi Puntí, a la seu d’Òmnium Baix Empordà. Jordi Puntí ens va visitar per presentar-nos “Confeti”, l’obra guanyadora del Premi Sant Jordi 2023 de novel·la, un dels premis literaris més prestigiosos de la literatura catalana atorgat per Òmnium Cultural des de l’any 1960. “Confeti” és una novel·la que tot acostar-nos el personatge Xavier Cugat amb les seves realitats i ficcions, recrea una època i també, l’ambient del món de l’espectacle. Com va destacar el jurat del premi, “Confeti” és una obra exuberant, detallista, i molt ben documentada i fabulada”.